Lahjoitan 10% luottamuspalkkioistani kuopiolaisten kehitysvammaisten hyväksi

Lahjoitan 10% luottamuspalkkioistani kuopiolaisten kehitysvammaisten hyväksi

Olen päättänyt luovuttaa kunnallisista luottamuspalkkioistani vaalilupaukseni mukaisesti 10% Kuopiolaiseen hyväntekeväisyyteen. Pitkän harkinnan ja erinomaisen tapaamisen pohjalta Kuopion Hoiva ry on lahjoituskohteeni. He tekevät tärkeää työtä kehitysvammaisten hyväksi. Juuri niiden ihmisten, jotka ovat täysin syyttömiä tilaansa ja kaipaavat eniten meidän apuamme. Kuopion Hoiva ry on osa Kehitysvammaisten tukiliitto ry:tä.

Työ Kuopion ja kuopiolaisten eteen siis jatkuu. En velvoita ketään lahjoituksiin. Kannustan siihen toki. Minä toimin arvojeni ja äänestäjilleni antamien lupauksiani pohjalta. Sain myös palaverissa Kuopion Hoiva ry:n puheenjohtajan kanssa tärkeää tietoa siitä, missä jamassa Kuopion kaupungin tilanne kehitysvammaisten tukemisessa on. Tilanne ei suoraan sanottuna ole kovinkaan mairitteleva. Tähän asiaan tulen varmasti palaamaan syksyllä, kun valtuustokausi taas alkaa.

Perussuomalaisissa sana pitää. Pidän sen mitä vaaleissa lupasin. Kuopio ja kuopiolaiset ensin.

Samuli Voutila
1 COMMENT
  • WordPress-kommentoija

    Hei, tämä on kommentti.
    Poistaaksesi kommentin, kirjaudu sisään ja lue artikkelin kommentit. Jokaisen kommentin kohdalla on linkki, josta voit halutessasi muokata tai poistaa kommentin.
    Kommentoijien avatarit tulevat Gravatarista.

Comments are closed.