Tilannepäivitys äänestäjilleni -aika lunastaa myös vaalilupaus

Tilannepäivitys äänestäjilleni -aika lunastaa myös vaalilupaus

Alle kaksiviikkoa ja aloitan virallisesti kaupunginvaltuutettunanne Kuopiossa. Tällä hetkellä luottamustehtävien paikkaneuvottelut ovat vielä kesken, joten niiden osalta ei ole vielä raportoitavaa. Ilmoitan niistä heti kun sen aika on.

Tulevan valtuutetun työ alkaa kuitenkin jo tässä kuussa. Kuopion kaupunki järjestää valtuustoseminaarin 29.5. Tuleva valtuusto käsittelee siellä kaupungin tulevaa strategiaa. Viimeisen silauksen strategia saanee elo-syyskuussa.

Tämän lisäksi tapasin viime viikolla Kuopion yrittäjiä ja muita yrittäjävaltuutettuja. Yksi tärkeimpiä teemojani tulevalla valtuustokaudella on työ ja yrittäjyys. Tarvitsemme Kuopioon lisää yrittäjiä, jotta mahdollisimman monelle kuopiolaiselle löytyy myös tulevaisuudessa töitä.

Nyt on myös aika lunastaa yksi vaalilupauksistani. Lupasin ennen kuntavaaleja, että mikäli tulen valituksi, lahjoitan luottamuspalkkioistani 10% kuopiolaiselle hyväntekeväisyysjärjestölle. Otan enemmän kuin mielelläni vastaan ehdotuksia teiltä. Ne voi laittaa minulle sähköpostilla samuli.voutila@gmail.com. Toivon ehdotuksia ja perusteluja 12.6 mennessä. Tällöin on myös ensimmäinen valtuuston kokous.

Samuli Voutila