Luottamuspaikat tiedossa

Luottamuspaikat tiedossa

Perussuomalaisten Kuopion valtuustoryhmä on nyt järjestäytynyt 29.5. Minut on valittu ryhmän varapuheenjohtajaksi. Kiitos ryhmälle luottamuksesta!

Lisäksi minua esitetään Aluepelastuslautakunnan jäseneksi. Lopullisen päätöksen tekee valtuusto 12.6. On kunnia saada mahdollisuus toimia Pohjois-Savon turvallisuuden edistämiseksi. Turvallisuuden edistäminen Kuopiossa ja Pohjois-Savossa sopii mainiosti kansalliskonservatiiviselle poliitikolle.

Ryhmämme tulee perustamaan myös entistä parempia tiedostuskanavia, jotta te, arvoisat äänestäjämme, saisitte työstämme entistä tehokkaammin ja paremmin lisäinfoa. Luonnollisesti tulen kertomaan omasta työskentelystäni blogini kautta kuten tähän asti.

Ylpeänä ja nöyränä eteenpäin. Kiitos luottamuksestanne!

Samuli Voutila