Kiitos äänestäjilleni

Kiitos äänestäjilleni

Luottamuksellanne minut valittiin sunnuntaina Kuopion kaupunginvaltuustoon. Sain 409 ääntä  ja pääsin ensikertalaisena valtuustoon. Kiitos siis teille kaikille! Tulen olemaan luottamuksenne arvoinen.  Kuopio ja kuopiolaiset ensin.

Nyt kun vaaleista on muutama päivä, olen kerennyt hieman miettimään sekä skaalaamaan omia tuntemuksiani niihin liittyen. Henkilökohtaisesta vaalimenestyksestä olen iloinen ja nöyrä. Valtakunnallisesta kannatuksestamme olen pettynyt, mutta uskon että tulemme nousemaan. Meidän pitää tehdä asioita paremmin ja kirkastaa linjaamme. Työ tekijäänsä kiittää.

Kuopiossa valtuustossa voimasuhteet muuttuivat. Keskusta nousi kaupunkimme suurimmaksi puolueeksi ja Vihreät ottivat selkeän vaalivoiton. Kuopiossa saimme 6 valtuutettua ja menetimme näin ollen kolme paikkaa. Vaalitulosta tulee pohtia niin paikallisyhdistyksessä, tulevassa valtuustoryhmässä ja piirissä. Peiliin pitää katsoa ja miettiä, miten voimme tuoda kansalliskonservatiivisia arvojamme paremmin esiin.

Omalta osaltani työ vasta alkaa. 1.6.2017 alkaen saan luottamuksellanne toimia kaupunginvaltuutettuna. Tulen pitämään tiukkalinjaa maahanmuuttoon liittyvissä kysymyksissä, puolustamaan paikallista yrittäjyyttä sekä työllisyyttä, nostamaan nuorten asioita, asettamaan päätöksenteossa Kuopion ja kuopiolaiset etusijalle. Tulen kirjoittamaan valtuustotyöstäni ja tapaamaan kaupunkilaisia myös vaalien välissä. Politiikkojen tehtävänä on palvella kansalaisia, eikä kansalaisten politiikkoja. Ollaan siis yhteydessä myös tulevalla valtuustokaudella!

Parhain terveisin,

Samuli Voutila

kaupunginvaltuutettu

Samuli Voutila