Eduskuntavaalit 2023

Tervetuloa mukaan rakentamaan turvallisempaa ja isänmaallisempaa Helsinkiä ja Suomea! Politiikka on joukkuepeliä ja meidän kaikkien panosta tarvitaan Isänmaan asioiden hoitamiseen. Yksin ei kukaan voi Suomea muuttaa, mutta yhdessä se on mahdollista.

Alta löydät keskisimmät arvoni ja teemani, joita olen johdonmukaisesti ajanut sekä edistänyt politiikassa yli kymmenen vuoden ajan.

TYÖ JA YRITTÄJYYS

Suomalainen yhteiskunta ja hyvinvointivaltio rakentuvat työnteolle. Ilman työtä ei ole hyvinvointia. Suomalaiset työmarkkinat, verotus ja yrittäjyyteen kannustaminen on paras tae työllisyydelle. Työnteon tulee olla aina kannattavampaa kuin erilaisilla yhteiskunnan tuilla elämisen.

SUOMALAISUUS

Suomalaisuus on voimavara, josta Suomen menestystarina on tehty. Rehellisyys, mahdollisuuksien tasa-arvo ja työnteon kunnioittaminen on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Globaalissa maailmassa pieni maa Suomi ja suomalaiset tarvitsevat vahvaa kansallista identiteettiä. Se on ainut keino säilyttää ja siirtää suomalainen kulttuuri ja tavat tuleville sukupolville.

VAPAUS

Suomi on länsimaalainen sivistysvaltio, jonka tulee nojata vahvaan yksilön vapauteeen sekä elinkeinovapauteen. Valtion tehtävänä ei ole säädellä ihmisten arkea vaan tarjota puitteet joiden sisällä ihmiset sekä yhteisöt löytyvät itselleen sopivimman ratkaisun. Lait kuitenkin pitää olla kaikille samat -mikään syrjintä ei ole positiivista.

MAANPUOLUSTUS

Suomen puolustuksen tulee nojata yleiseen asevelvollisuuteen, aktiiviseen vapaaehtoiseen maanpuolustukseen sekä NATO-jäsenyyteen. Turvaamalla erityisesti vapaaehtoisen maanpuolustuksen toimintaedellytykset, taataan resevin taistelukyky sekä -tahto. Kuten jalkaväenkenraali Adolf Ehrnrooth aikanaan totesi: ” Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa.”

MAAHANMUUTTO

Suomen tulee tehdä tiukkaa ja harkitsevaa maahanmuuttopolitiikkaa. Laittomasti maassa oleville ei tule tarjota terveyspalveluita, elintasopakolaisten vastaanottaminen tulee lopettaa sekä erilaiset monikulttuurisuushankkeet tulee lopettaa suomalaisten veromaksajien rahoilla. Suomeen saa tulla elämään, opiskelemaan ja tekemään töitä, kunhan se tapahtuu yksilön omilla rahoilla ja paikallisia tapoja sekä lakeja kunnioittaen.

LUONTOARVOT

Suomen luonto on pyhä ja meidän suomalaisten kansallisomaisuutta. Haluan pitää siitä huolta myös tuleville sukupolville. Voimme nauttia taloudellisista ja henkisistä eduista luonnosta ilman viherfanaattisuutta.